neděle 2. března 2014

Recyklace krabiček od Ladyboxů

Jak jsem slíbila, máme tu jeden tutoriál na recyklaci krabiček od Ladyboxů, které jsi objednávám.
Ty krabičky jsou samy o sobě fajn, pevné, pěkné, k všestrannému použití. Ale já jsem se rozhodla si z nich vytvořit takový malý organizér na kosmetiku, což jsem vyštrachala někde na You Tube.
Tak jdeme na to :-))

Na organizér potřebujete 3 krabičky od Ladyboxů (nebo jim podobné)


nůžky, lepidlo nebo tavnou pistoli, pravítko a něco na úchytky na šuplíčky. Já jsem použila navlečené korálky, ale stejně tak lze použít úchytky originální, mašle nebo cokoliv jiného co se vám líbí.

Pokud by byly krabičky v barvách, které se vám líbí a hodí se, nemusíte s nimi nic dál dělat. Já měla modrou, červenou a šedočernou, takže to se mi do ložnice moc nehodilo. Takže jsem se rozhodla je polepit zbytky vliesové tapety, které mi zbyly po tapetování ložnice.


Zužitkujeme i víčka od krabiček, budou z nich boční stěny, hořejší miska a podstava, aby se nám celé dílko nerozjíždělo.
Dvě víka nařízneme ve dvou vzdálenějších rozích a jakoby rozloupneme a nalepíme zpět do krabičky:


Krabičky i upravená víka jsem polepila tapetou


a na přední stranu přidělala úchytky z korálků na drátku. Dírky jsem udělala špikovací jehlou :-) a drátek po protažení uvnitř zamotala, aby úchytka držela.


Dvě vyříznutá a polepená víka použijeme jako bočnice, část jednoho víčka také oblepíme a použijeme jako podstavu, aby se nám celé dílko nerozjíždělo. Další víčko (aha, takže víčka jsou 4, pardon :-)) přilepíme nahoru na celou sestavu.
Dozdobit můžeme dle vlastní fantazie.
Uvnitř jsem ještě udělala rozdělovací dílky. Jednoduše, kousek kartonu polepený také tapetou a tavnou pistolí přilepený dovnitř.





7 komentářů: