sobota 9. března 2013

Jak to začalo

Při mém sledování příspěvků na facebooku se mi moc líbily příspěvky jedné uživatelky, ve kterých byly vždycky sladěny veškeré složky oblečení a doplňků. Moc se mi to líbilo.
No a pak jsem objevila na Facebooku odkaz na aplikaci Polyvore. Už jsem tam u pár uživatelů viděla tyto kolekce, myslela jsem, že si je dělají sami, třeba ve Photoshopu. Ale teď jsem zjistila, že na to je tahle aplikace. Ne, že by mě móda až zas tak brala, nejsou na to finance ani figura :-), ale tohle je takové hraní a odreagování se. Tak si každý den asi střihnu jednu virtuální kolekcičku :-D. Prostě si tam skládáte a vybíráte věcičky, jak by se vám dohromady líbily. A tak jsem dneska sestavila třeba toto:



Jedná se o módní a tvůrčí web, kde lidé (rozuměj většinou dívky a ženy) z celého světa tvoří sety s oblečením a doplňky a hledají inspiraci, či vyjadřují svůj styl.
Tahle modrá kolekce byla moje úplně první, zkušební. Vlastně pořád ještě zkouším a učím se. Budu se snažit vás s aplikací POLYVORE postupně seznamovat, tak jako se seznamuji já. Zjišťuji a upozorňuji,že je to záležitost silně návyková !!! :-D

Žádné komentáře:

Okomentovat