čtvrtek 27. března 2014

Březnový BIO Ladybox :-))

Ahoj všichni,

ani to moc netrvalo (ten čas fakt šíleně utíká) a máme tady další měsíc a s ním i další várku kosmetických produktů v oblíbeném Ladyboxu. Kdo to tu čte, tak už ví o co se jedná, kdo neví - jukne se na starší příspěvky :-DD.

Nad březnovým Ladyboxem jsem původně docela váhala, nejdřív jsem si říkala, že ho neobjednám, dlouho jsem byla taková nerozhodná, no nakonec jsem podlehla a objednala. A musím říct, že jsem udělala dobře.


Celý březnový box je zaměřen na BIO kosmetiku, takže jsem byla moc zvědavá. Každá asi ráda vyzkoušíme výrobky bez jakýchkoliv syntetických, konzervačních látek, parabenů apod. Navíc co si budeme povídat, kvalita něco stojí a tahle kosmetika je opravdu dost drahá, takže za normální ceny bych si to asi nekoupila. Takže možnost vyzkoušet věci v hodnotě 900,- a zaplatit jen cca 300,- je prostě fajn.

Tentokrát přišla krabička menší než obvykle, ale oceňuju, že Ladybox to pojal celkově BIO a EKO, proto i krabička byla jen přírodní z recy materiálu. Dokonce i obvyklá uvítací kartička se seznamem výrobků je nahrazena EKO variantou na recyklovatelném papíře.


Nahoře na mne vyjukly slevové kupony do prodejen Yves Rocher, 25% na ošetření v kosmetickém salonu a 40% na 1 kosmetický výrobek dle výběru. Salon nevím, ale těch 40% určitě využiju, to už je fajn slevička :-)


Hlavním tahákem tohoto březnového boxu je určitě plné balení Pleťového čistícího mléka (145ml) od Dr.Hauschka.
Avizováno: Hedvábně jemné čistící mléko určené k odličování a k večernímu čištění extrémně suché či citlivé pleti.Podporuje elasticitu pleti
Můj názor: Fakt je, že sprchový balzám téhle značky mě v minulé krabičce úplně nenadchnul, prostě mi nevoněl.
Takže jsem krabičku otvírala trochu s despektem. Ale tohle čistící mléko překvapilo, je velmi příjemné, odličuje dobře a dokonce ani parfemace mi nevadí, není totiž tak silná jako u sprcháče. A navíc to krásné balení, lahvička působí opravdu luxusně a určitě v žádné koupelně nebo na toaletním stolku neudělá ostudu. Cena za toto plné balení je 532,- Kč.


Druhým plným produktem, který mi mimochodem udělal také velkou radost je Hydratační micelární voda od Yves Rocher, cena v obchodě 285,- Kč.
Avizováno: Obsahuje rostlinné výtažky, které pečují o pleť. Javorový cukr, bio agáve a bio vilín udrží vaši pleť zářivou a krásnou. Poslouží i jako hydratační tonikum po odlíčení.
Můj názor: Micelární vody jsou jednoznačně objevem mého "zralého věku". Asi bych je měla dávno znát, ale přiznám se, že jsem je objevila teprve nedávno, a to díky You Tube. A teď na ně nedám dopustit. Jsou to vlastně "mycí" vody, které obsahují tenzidy. Ty rozpouštějí nečistoty lépe a rychleji. Jsou vhodné úplně pro každého, včetně alergiků a lidí s citlivou pokožkou. Podstatné je aby neštípaly a pokožka se po nich cítila vláčná a svěží. A to tato micelárka od Yves Rocher rozhodně splňuje. Takže za mě rozhodně ano. Jo a taky krásně voní :-)


Další značkou, kterou jsem v krabičce objevila, je Urban Veda, a to cestovní balení čistícího gelu a denního krému. Tuhle kosmetiku založenou na myšlenkách Ajurvédy neznám, ale ta filozofie je sympatická, využívá terapeutických vlastností rostlin, není testována na zvířatech a je certifikována i pro vegany, takže taková BIO špička.
Avizováno: Gel je antibakteriální a hloubkově detoxikuje i čistí pleť. Zabraňuje nadměrné produkci mazu a působí i na černé tečky. Mix antioxidantů a bioaktivních látek v krému zvyšuje produkce kolagenu, stahuje póry a regulují produkci kožního mazu.
Můj názor: Dle avizovaných účinků tyto výrobky asi už nebudou určené pro mou pleť. Už dávno nejsem puberťák a pleť mám vzhledem k věku spíš sušší, takže asi je nevyužiju. Ale docela hezky voní, cítím tam teetree olej, takže je možná někomu kdo je užije věnuju, třeba synátorovi :-)


Příjemný je i další výrobek, cestovní balení Univerzálního krému od značky Lavera. Tato značka je pro mě taky zatím velkou neznámou, tak uvidíme.
Avizováno: Hutný a výživný univerzální krém především pro suchou a namáhanou pleť. Obsahuje mandlový olej a bambucké máslo.
Můj názor: Krémík je opravdu hutný, ale ne zas tak, že by byl úplně tuhý, prostě tak akorát. Ale musím říct, že mě opravdu zaujal. Nádherně mi voní, dobře se roztírá, takže na suché lokty, paty a podobně bude úplně ideální. A taky avizují, že se hodí na nos odřený od rýmy. Takže při nejbližší rýmičce určitě vyzkouším. Plné balení 150ml stojí 187 Kč, což je ještě přijatelná cena.



No a pak už tady máme malé vzorečky: Ty jsem ještě pochopitelně nestihla všechny vyzkoušet, budu je otevírat postupně.

Weleda, zklidňující tělové mléko - vzoreček jsem věnovala kolegyni, bylo avizováno, že je vhodný i pro atopickou pleť, a její dcera se s tím potýká. Takže budu zvědavá na názor :

No a pak vzorek pleťového čistícího gelu od značky Salcura, také zneznám, ale určitě vyzkouším.
A na závěr vzorek hříšně drahého krému od značky Kivvi. Normálně stojí přes 700,- Kč. Ale od kosmetiky Kivvi už jsem nějaké věci měla a jsou moc příjemné. Tenhle krém je denní, s maliníkovým olejem a výtažkem z jablka, pro normální a suchou pleť. Takže určitě zkusím, bude se hodit. :-)


No a shrnutí závěrem?
Tak jak jsem byla nedůvěřivá, tak jsem s březnovou krabičkou moc spokojená, její celková cena se pohybuje kolem 900,- a produkty jsou veskrze BIO, přátelské k pleti i životnímu prostředí a vůbec. Takže jedním slovem spokokojenost :-) Děkuji Ladyboxe! :-)))
A tady celkový pohled na všechny ty úžasné věcičky:







Žádné komentáře:

Okomentovat